Redmi Note 8 став надпопулярним через зниження вартості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зменшення вартості Xiaomi Redmi Note 8 зробило модель найпопулярнішим Android-смартфоном в четвертому кварталі 2019 року. Як повідомив глава бренду Redmi Лю Вейбінг, всього компанія продала 30 мільйонів смартфонів з лінійки Redmi Note 8, в яку також входить покращена модель Redmi Note 8 Pro.

Аналітики дослідницької компанії Canalys підтвердили успіх моделі. Пристрій, що надійшов у продаж у вересні минулого року смартфон став бестселером в заключному кварталі року. На це вплинули в тому числі знижки на смартфон, встановлені брендом Redmi перед зимовими святами.

Примітно, що на продажу Redmi Note 8 майже не вплинула напружена епідеміологічна ситуація в світі. Експерти вважають, що так сталося в зв’язку з проходженням піку популярності смартфона на самому початку року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОAndroidcentral

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.