Доступні смартфони Redmi страждають від швидкого розряду на MIUI 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники смартфонів Redmi K20 і K30 поскаржилися на швидку розрядку їх пристроїв після виконання останніх оновлень MIUI 11. Витрата заряду акумулятора відбувається в тому числі у фоновому режимі, коли смартфон не знаходиться у використанні.

На проблему з автономністю смартфонів Redmi звернули увагу користувачі ресурсу Reddit. Аналогічні негативні відгуки є і на офіційному форумі підтримки Xiaomi.

«Акумулятор почав розряджатися, як божевільний після установки останніх оновлень MIUI 11, яке я зробив 3-4 дні тому. В 11 вечора на смартфоні залишається 70% заряду, але коли я прокидаюся вранці, то він практично розряджений і сильно нагрітий. Пробував очищати кеш додатків і встановлювати заново останні оновлення, але нічого не допомогло », – написав один з незадоволених користувачів під ніком tejaskale1495.

Частина користувачів відзначили, що на їх смартфонах Redmi такої проблеми не спостерігається. Проте, скарг досить для того, щоб визнати проблему актуальною. Очікується, що несправність буде усунена в наступних оновленнях оболонки MIUI 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.