Експерти виявили в OnePlus 8 Pro критичну несправність

Перші власники OnePlus 8 Pro, оснащеного за останнім словом техніки і побудованого на базі восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 2,84 ГГц, повідомили про те, що екран телефону некоректно відображає чорний колір, показуючи замість нього зелений відтінок. 

Спочатку багато припустили, що це проблема калібрування дисплея, тому вже незабаром компанія-виробник випустить оновлення, яке вирішить цю проблему. Служба підтримки бренду відреагувала миттєво і передала розробникам таку інформацію, після чого було випущено оновлення у вигляді прошивки OxygenOS 10.5.5. Цей апдейт, як стверджується, прибирає зелений відтінок з екрану, проте, на жаль, насправді цього не відбувається.

За словами користувачів, навіть чиста установка саме цієї ОС не приносить жодних результатів, тому що як чорний колір відображався частково зеленим, так це відбувається і зараз. Через це, що очевидно, коректно користуватися телефоном просто неможливо, тому що він неправильно показує всі кольори, де міститься чорний або темно-сірий відтінок. 

Представники компанії OnePlus повідомили про те, що дана проблема є частково апаратною, тому її неможливо повністю виправити за допомогою оновлення операційної системи. У підсумку, бренд запропонував першим власникам даного телефону два способи виходу з цієї ситуації, і всі вони пов’язані з додатковими складнощами.

Через те, що багато OnePlus 8 Pro містять в собі заводський брак, який знаходиться в технічному оснащенні телефону, покупцям такого пропонують повернути його назад в магазин і отримати назад свої кошти в повному обсязі. Крім того, можна залишити заявку на заміну телефону на новий, причому на повністю новий і справний. Зробити це пропонується на офіційному сайті. Ніяких грошових компенсацій або подарунків користувачам надавати не будуть. 

В даний час не зовсім зрозуміло лише те, що робити тим, хто замовив цей телефон з доставкою в іншу країну світу, як змушені робити жителі України та інших регіонів світу, де купити цей смартфон в офіційних торгових точках просто неможливо. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.