iPhone SE і iPhone 11 Pro Max протестували на міцність в реальних умовах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон iPhone SE другого покоління дуже добре був прийнятий ринком. Поки немає ніякої статистики про продажі, але це явно буде дуже популярна модель як мінімум протягом найближчих пару років.

Ми вже бачили порівняння продуктивності і камер за участю iPhone SE, тепер прийшла черга іншого виду випробувань. Канал PhoneBuff, який проводить тести за участю роботизованих маніпуляторів, вирішив перевірити iPhone SE на міцність, порівнявши його з iPhone 11 Pro Max. Звичайно, це зовсім не конкуренти за жодним показником, але все ж.

Як можна бачити, заднє скло флагмана Apple було «знищено» після першого ж падіння, при цьому на iPhone SE практично не залишилося ніяких слідів. Падіння на кут обидва смартфона перенесли добре, а ось падіння екраном вниз знову виявилося більш фатальним для старшої моделі. Правда, і у iPhone SE скло теж тріснуло, хоча обидва апарати залишилися працездатними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ну а після десяти падінь, як можна бачити, все стало зовсім погано для обох учасників, хоча обидва продовжили працювати. В цілому можна сказати, що конкретно в цьому тесті iPhone SE виявився набагато кращим, можливо, через свою відчутно меншу вагу. З іншого боку, падіння смартфона в реальному житті – це завжди лотерея.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.