Samsung зробила приємний сюрприз власникам старих смартфонів

Деякі існуючі смартфони вже підтримують реверсивну зарядку по стандарту Qi
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фірмовий інтерфейс One UI 2.1 для смартфонів Samsung був представлений разом з моделлю Galaxy S20 на початку 2020 року. Свіжі флагмани вже отримали нову прошивку з поліпшеною графічною оболонкою. Про старі смартфони південнокорейський виробник промовчав. З’явилася навіть інформація про те, що компанія не буде випускати One UI 2.1 для старих моделей Galaxy.

Останнє оновлення на офіційному форумі Samsung показує, що компанія розширить підтримку One UI 2.1 для модельного ряду флагманів 2018 року. Таким чином, покращений інтерфейс офіційно отримають моделі Samsung Galaxy S9, Galaxy S9 + і Note 9. Зараз оновлення знаходиться в розробці. Більш того, тестова версія скоро стане доступна для цих пристроїв, повідомляє ” Сегодня “.

Раніше виникла плутанина в оновленні One UI 2.1 для Galaxy Note 9 і Galaxy S9. У Samsung не уточнювали, чи варто власникам застарілих, але все ще актуальних мобільних пристроїв чекати прошивку. Пізніше через корейський додаток Samsung Members було надіслано повідомлення про те, що Samsung в даний час не планує випускати One UI 2.1 для Galaxy Note 9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пізніше модератор з команди програмного забезпечення показав, що ряд функцій One UI 2.1 все ж буде працювати на старих пристроях без зниження продуктивності. Оскільки слабший Galaxy Note 10 Lite отримає One UI 2.1 разом з деякими з кращих функцій програмного забезпечення від Galaxy S20, то продуктивний Galaxy Note 9 теж здатний їх “потягнути”.

Оболонка One UI 2.1 додає функції, що дебютували з флагманськими смартфонами серії Galaxy S20: нові AR-емодзі, швидкий обмін файлами Quick share, Music Share, “професійний” режим відео, а також підтримку зйомки відео фронтальною камерою з роздільною здатністю 4K на швидкості 60 к / з і інші корисні опції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.