Експерти протестували камеру Samsung Galaxy Z Flip, і результат здивував

Samsung випустила свою складну «розкладачку» Galaxy Z Flip ще в лютому, і зараз пристрій потрапив до рук фахівців DxOMark.

В тестуванні DxOMark можливості камери Galaxy Z Flip оцінили у 109 балів, відео — 96 балів. В цілому, смартфон займає 27 місце в списку DxOMark.

У звіті відзначено, що основна камера Samsung Galaxy Z Flip зазвичай фіксує приємні кольори, широкий динамічний діапазон, і її контроль шуму також досить хороший. А от ширококутні знімки не такі якісні. Автофокусування точне і послідовне, проте воно повільніше, ніж у інших високопродуктивних пристроїв.

Що стосується відео, спеціалісти помітили шуми, особливо при слабкому освітленні, обмежений динамічний діапазон і проблеми з різкістю.

Нагадаємо, Samsung Galaxy Z Flip поставляється з 12-мегапіксельною основною камерою з діафрагмою f/1.8, яка підтримує оптичну стабілізацію зображення OIS і 12-мегапіксельнаим ультра-ширококутним датчиком (f/2.2). Смартфон також має 10-мегапіксельну подвійну фронтальну камеру (f/2.4) на передній панелі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.