Прийдешній смартфон Google порівняли зі старим бюджетним Xiaomi за якістю камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прийдешній смартфон компанії Google порівняли зі старим бюджетним Xiaomi за якістю камери. Йдеться про моделі Pixel 4a і Redmi Note 7.

Вихід Google Pixel 4a очікують вже в травні цього року. Xiaomi Redmi Note 7 ж вийшов в лютому минулого року. Фото, зроблені на обидва смартфона, опублікував блогер Julio Lusson. У своєму твіті він зазначив, що боряться камери на 12 Мп і 48 Мп.

Отже першими в галереї представлені знімки, зроблені на Google Pixel 4a, а другими – на Xiaomi Redmi Note 7:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, варто враховувати, що Twitter стискає зображення, але результати все одно можна оцінити. Варто відзначити, що фото на Pixel 4a виглядають менш шумними, передача кольору у них інша. Але оскільки ми не бачили об’єктів, зображених на фото в реальності, складно сказати, який телефон передає колір точніше.

Друга пара фотографій трохи цікавіша, оскільки ми можемо побачити, що вони пішли на дуже різний колірний баланс / температуру, і немає ніякого способу дізнатися, які були кольори в реальності. Але при цьому Pixel зберіг набагато більше деталей у траві та пальмах. Знову ж таки, Pixel перемагає Redmi за нашими суб’єктивними судженнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.