Дешевих флагманів Xiaomi більше не буде – стала відома ціна Poco F2 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Два роки випуск Poco F1 справді здивував фанатів компанії, та й загалом це можна назвати революцією, оскільки раніше ні одна компанія не випускала смартфон з флагманським залізом та дуже непоганою камерою за ціною, яка втричі нижча за ціни флагманських конкурентів. Зрозуміло, що смартфон став бестселером, а пізніше, після значного падіння ціни, став абсолютним “топом за свої гроші”.

І от, пройшло більше двох років, а його ідейного наступника фанати так і не дочекались. Так, в Індії вийшов Poco X2, але це була просто перебрендована версія китайського Redmi K30, і цей смартфон і близько не створив такого ажіотажу, як Poco F1 свого часу. 

Буквально місяць назад компанія Redmi випустила флагманський доступний смартфон Redmi K30 Pro, який справді багато чим здивував (в першу чергу, звісно ж, ціною), але в дечому й розчарував – наприклад, багатьом людям, в тому числі й мені, незрозуміле рішення встановити в цей флагман дисплей з частотою оновлення 60 Гц. Це, нагадаю, при тому, що не флагманська версія Redmi K30 отримала панель з частотою оновлення 120 Гц, при цьому вона відчутно дешевша. Але багато хто закрив очі і пробачив це за ціну, яка була анонсована на рівні 425 доларів за мінімальну версію 6/128 ГБ. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По аналогії з Redmi K30, фанати очікували, що саме K30 Pro стане основою для нового Poco F2, і навіть були готові змиритися з ціною не в 300, а більше 400 доларів за мінімальну версію на старті, але сувора реальність виявилась зовсім іншою. За останніми інсайдерськими даними, Poco F2 Pro (а саме так буде називатись Redmi K30 Pro для міжнародного ринку) буде коштувати 710 доларів за версію 6/128 ГБ. Так, той самий смартфон, який коштує на китайському ринку 425 доларів, на міжнародному подорожчає майже вдвічі, і це ще раз підтверджує плани компанії по підйому цін на всі продукти. Версія 8/256, яка в Китаї оцінена в 524 долари, на міжнародному ринку буде коштувати 820 доларів. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.