Vivo побила рекорд реалізувавши 30000 iQOO Neo3 протягом першої розпродажі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo анонсувала свою модель iQOO Neo3 буквально тиждень назад, і сьогодні компанія продала смартфонів на більш ніж 100 мільйонів юанів, що означає, що кількість проданих смартфонів варіюється між 30 та 37 тисячами. 

Смартфон отримав не тільки топовий чіпсет компанії Qualcomm – Snapdragon 865, а й дисплей з частотою оновлення 144 Гц, основну камеру на 48 МП та акумулятор на 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 44W. Смартфон вийшов за ціною 382 долари за молодшу версію 6/128 ГБ та за старшу 480 доларів за 8/256 ГБ. 

Наступна швидка розпродажа очікується наступного тижня, і варто очікувати на такі самі результати. Смартфон буде продаватись у всіх великих китайських рітейлерів, як JD.com, Suning та TMall, але компанія продає девайс у власних магазинах. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що смартфон не був анонсований на міжнародному ринку, але анонс очікується найближчим часом. Характеристики, скоріш за все, залишаться без змін, але ціни повинні вирости. Щоправда, навіть за вищою ціною на 50-100 доларів, ніж зараз, смартфон все одно виглядає, як варіант, гідний покупки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.