У мережі з’явились нові зображення LG Velvet, які демонструють його дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG вже розповіли про всі характеристики та навіть показали офіційні рендери LG Velvet 5G, який мають представити 7-го травня через онлайн-трансляцію. Очікується, що південнокорейська компанія запустить у продаж новий смартфон 15-го травня. Приємним бонусом є те, що в’єтнамське джерело злили у мережу живі фотографії цього смартфона.

Ці знімки демонструють версії Aurora White та Aurora Grey. Задня панель оформлена склом. У верхньому лівому куті знаходяться компоненти для передньої камери.

Задня камера має три модулі — основний на 48 мегапікселів, ультраширокий на 8 мегапікселів та третій на 5 мегапікселів, який має відповідати за глибину. LG підтвердили, що на телефоні справді буде масивний 6.8-дюймовий дисплей. OLED панель матиме співвідношення 20,5 : 9. Також на екрані буде датчик відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином користувачі отримали всю інформацію про смартфон — від характеристик і до самого вигляду смартфона. Залишається дізнатись про те, які враження залишає LG Velvet після користування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.