OnePlus Z вперше з’явився на живому зображенні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus випустила восьме покоління флагманів раніше цього місяця, а нове середньобюджетне рішення ще не презентували. Ми раніше бачили інформацію про презентацію у липні, але тепер у нас є можливість глянути на живе зображення смартфона.

Як і очікувалось, зверху посередині дисплея розташований круглий виріз під фронтальну камеру. З інструкції можна зробити висновок, що в цей дисплей виробник вбудує сканер відбитка пальця, що, у свою чергу, підтверджує інформацію про те, що він отримає OLED-матрицю, оскільки в IPS виробники ще не навчилися вбудувати сканери відбитків пальців, хоча така технологія вже існує у некомерційному вигляді.

Частота оновлення дисплея повинна бути не нижчою за 90 Гц, оскільки ще минулого року від OnePlus поступила така заява. На 120 Гц надіятись не варто, бо значно дорожчий актуальний флагман OnePlus 8 отримав лише 90 Гц, а 120 Гц – ексклюзив для Pro-версії. Різні витоки інформації кажуть про діагональ від 6.4 дюймів до 6.5 дюймів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus Z повинен отримати чіпсет MediaTek Dimensity 1000L, 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішньої пам’яті. На задній панелі буде розташована потрійна камера з основним сенсором на 48 МП. Смартфон повинен працювати на Android 10 з оболонкою з Oxygen OS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.