В мережі показали перші зображення нового смартфона HTC

Китайські джерела опублікували перше зображення нового смартфона тайванської компанії HTC, який повинен бути випущений під назвою HTC Desire 20 Pro.

Раніше повідомлялося, що в плані дизайну лицьовій панелі HTC Desire 20 Pro буде схожий на OnePlus 8, а ззаду новинка буде нагадувати Xiaomi Mi 10. При цьому смартфон отримає роз’єм 3,5 мм для підключення навушників.

Зображення підтверджує, що основна камера у смартфона є вертикальною і розташованої в лівій верхній частині пристрою. При цьому камера, імовірно, включає чотири датчика зображення, а світлодіодний спалах розташовується праворуч від неї.

HTC Desire 20 Pro

Якщо вірити ескізу, то HTC Desire 20 Pro буде оснащений дактилоскопічним датчиком на задній панелі. Це підтверджує, що пристрій не відноситься до флагманського сегменту. Джерела повідомляють, що HTC Desire 20 Pro з кодовою назвою Bayamo оснащений однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 660 і 6 ГБ пам’яті.

Раніше смартфон вже з’явився в базі даних тестового додатка GeekBench, після чого стало відомо, що смартфон побудований на базі SoC Qualcomm, він оснащений 6 ГБ оперативної пам’яті і працює під управлінням операційної системи Android 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.