Samsung стала лідером з продажів 5G смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Strategy Analytics оцінила сили конкурентів на світовому ринку смартфонів з підтримкою мобільного зв’язку п’ятого покоління (5G) в першій чверті нинішнього року.

Повідомляється, що в період з січня по березень включно в глобальному масштабі було реалізовано 24,1 млн 5G-смартфонів. Для порівняння: протягом всього 2019 року поставки таких апаратів склали 18,7 млн одиниць.

Найбільшим виробником смартфонів з підтримкою 5G за підсумками першого кварталу стала компанія Samsung з 8,3 млн реалізованих пристроїв. Частка південнокорейського виробника склала 34,4 %.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На другому місці знаходиться Huawei разом з брендом Honor. Спільно вони реалізували за три місяці 8,0 млн 5G-смартфонів, зайнявши 33,2% галузі.

Замикає трійку Vivo з 2,9 млн реалізованих пристроїв і часткою близько 12,0 %. Далі йдуть Xiaomi і OPPO з 2,5 і 1,2 млн поставлених апаратів. Частки цих компаній складають відповідно 10,4 і 5,0 %.

Таким чином, п’ять перерахованих постачальників зараз займають 95 % світового ринку смартфонів з підтримкою мобільного зв’язку п’ятого покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.