Повний плагіат. Наочне порівняння MIUI 12 і iOS 13 вражає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi почала закрите бета-тестування нової фірмової прошивки MIUI 12 пару днів назад. В мережі з’являється все більше відгуків від учасників тестування. 

Компанія і сама порівнювала MIUI 12 з мобільного програмною платформою Apple. За словами розробників, вперше системна анімація MIUI 12 стала порівнянна з iOS . Однак подібності з iOS в новій MIUI 12 набагато більше, ніж можна припустити спочатку.

У мережі вже з’явилося коротеньке відео , що порівнює iOS 13 і MIUI 12. Тепер з’явилося ще одне, більш наочне порівняння. Його опублікував тематичний ресурс TechDroider. На кількох знімках і невеликий анімації пліч-о-пліч порівнюються різні розділи, додатки і функції обох платформ. Публікації в соціальній мережі Twitter джерело супроводжував підлим зауваженням: «Apple, навіщо ти копіюєш Xiaomi?».

Стабільна версія MIUI 12 буде представлена ​​влітку. Оновлення для смартфонів Xiaomi і Redmi планується випускати в три етапи. Оболонка базується на операційній системі Android 10. Вона пропонує значно перероблений інтерфейс, виводить анімацію на новий рівень, покращує темну тему, підвищує безпеку, пропонує перероблені фірмові програми та багато іншого. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.