Чи буде Touch ID в iPhone 12

Apple взяла за правило не повертатися до старих технологій, від реалізації яких вона вже відмовилася. Але може так статися, що вона змушена буде змінити своїм принципам. А винен у цьому коронавірус, в сторону якого керують кожен раз, коли щось піде не так, або зірвуться плани.

З чуток, презентація iPhone 12 може бути відкладена на пізніший термін і вересень не стане місяцем прем’єри нового покоління айфонів. Хоча не виключено, що анонсують iPhone 12 все ж у вересні, але ось продажі стартують через кілька місяців.

Крім того, є ймовірність, що новенькі «яблучні» смартфони обзаведуться ультразвуковим дисплейним сканером відбитків пальців. Повернутися до ідеї ідентифікації користувача за допомогою Touch ID міг змусити введений в багатьох країнах світу «масковий режим».

Через пандемії коронавірусу користувачі змушені носити на обличчі маски або респіратори, що викликає складності з розблокуванням iPhone за допомогою Face ID. А оскільки, є всі передумови вважати, що «масковий» режим буде актуальним ще рік-два, стає зрозумілим, що система розблокування по обличчю не найкомфортніший варіант.

У цій ситуації аутентифікація користувача за відбитком пальців виглядає кращим і зручним способом. Але поява наекранной сканера в iPhone 12 це лише чутки, а підтвердяться вони чи ні, дізнаємося вже після презентації смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.