Вам не сподобався Exynos 990? Дочекайтесь виходу Galaxy Note 20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Note 20 повинен вийти у серпні цього року, і, як це звично буває, витоки інформації про другу флагманську серію компанії Samsung за рік вже лізуть зі всіх щілин. 

Згідно з останньою інформацією, Samsung оснастить свій смартфон Galaxy Note 20 оновленим чіпсетом замість теперішнього Exynos 990. Компанія зараз працює над новою платформою Exynos 992, яка повинна бути потужнішою та енергоефективністю над Exynos 990. 

На даний момент компанія продає на рідному південнокорейському ринку свої смартфони серії S20 на платформі Snapdragon 865. Новий чіпсет повинен призвести до переходу смартфонів Galaxy на власні чіпсети навіть на рідному ринку. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий чіпсет буде вироблятись за нормами шестинанометрового техпроцесу, а такі чіпсети повинні поступити у масове виробництво в другій половині цього року. Теперішні чіпсети Exynos 990 зроблені по семинанометровому техпроцесу 7 нм EUV (extreme ultra-violet) і часто критикуються через гіршу потужність у порівнянні з конкурентами. 

Надіємось, що Samsung зробить новий чіпсет таким, який зможе конкурувати зі Snapdragon 865, але, по останній інформації, Qualcomm також збирається випустити оновлений Snapdragon 865+ в другій половині цього року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.