Фахівці назвали кращі смартфони за ціною iPhone SE 2020

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий iPhone SE 2020 від американської корпорації Apple підкорив серця багатьох користувачів. Фахівці назвали смартфони, які можна придбати приблизно за такою ж ціною, пише інтернет портал iTechua .

Google Pixel 3

За словами експертів, Google Pixel 3 – основний конкурент новинки. Вони пояснили: флагман має компактний корпус і доступний до покупки по порівнянній вартості. Крім того, він, як і iPhone SE 2020 року, вважається камерофоном. Незважаючи на одиночний модуль, пристрій одержав досить привабливі можливості, зокрема підтримку функції Night Shift і портретних фото.

Ціна від 12 999 грн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Samsung Galaxy S10e

Другим претендентом на придбання замість iPhone SE 2020 став Samsung Galaxy S10e. Дана альтернатива переважає за зручністю використання і опціональним можливостям. Вона володіє телеоб’єктивом, акумуляторною батареєю, ємність якої становить 3000 мА * г і великим екраном. Однак програмна підтримка краща у новинки.

Ціна від 12 730 грн.

ZTE Nubia Red Magic 3s

Гідним ігровим пристроєм був названий ZTE Nubia Red Magic 3s. Він не поступається за внутрішніми характеристиками iPhone SE 2020 і має майже таку ж ціну. Смартфон функціонує на основі процесора Snapdragon 855+. Розробники оснастили його оперативною пам’яттю на 12 Гігабайт і графічним процесором Adreno 640.

Ціна від 14 600 грн.

Huawei P40 (зліва) і iPhone XR (зправа)

Також фахівці визнали флагман Huawei P40 і iPhone XR альтернативами iPhone SE 2020. Перший, за їхніми словами, має кращу якість фото- і відеозйомки, завдяки трьохкамерну системуі з телеоб’єктивом і ультрашіріком. Що стосується другого, він також працює на базі iOS і має приблизно такі ж апаратні дані.

Ціна Huawei P40 від 19 999 грн.
Ціна iPhone XR від 14 999 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.