Смартфони

Samsung позбавить всі бюджетні смартфони важливої переваги

Share

Відомий інсайдер @OnLeaks, який славиться своїми точними даними про ті чи інші дії виробників мобільних пристроїв, заявив про те, що південнокорейська корпорація Samsung збирається у всіх нових моделях телефонів бюджетного рівня з цінником до приблизно $ 350 відмовитися від звичного всім людям 3,5 мм роз’єму.

Цей самий інтерфейс вже давно пропав з флагманських телефонів, а незабаром його виявиться неможливо зустріти і в недорогих моделях. Він уже застарів, проте величезна кількість людей продовжують його використовувати за рахунок широкої поширеності навушників і інших музичних пристроїв. Навушників, колонок та інших пристроїв з інтерфейсом USB Type-C на ринку зараз не дуже багато, а стоять всі вони дорожче звичайних зі звичним роз’ємом jack.

Швидше за все, коли Samsung відмовиться від роз’єму 3,5 мм в недорогих телефонах, вона покладе в коробці своїх телефонів спеціальний перехідник, однак використовувати такий не дуже зручно, так як його потрібно завжди носити з собою, а якщо раптом такого не виявиться поруч під рукою , не вдасться просто елементарно підключити до смартфону звичайні колонки або навушники, що може бути дуже недоречно. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше, тобто до сьогоднішнього дня, даний виробник електроніки встановлював в усі свої телефони з початкової цінової категорії цей самий інтерфейс, що дуже радувало багатьох людей, тому що їм не доводилося морочитися з використанням будь-яких перехідників і всього подібного. Деякі інші бренди також вже почали поступово відмовлятися від даного роз’єму в бюджетних моделях мобільних пристроїв.

При цьому, звичайно, у відмові від звичного всім 3,5 мм роз’єму може бути й інший сенс, адже подібним чином компанія Samsung цілком може просувати свої фірмові бездротові навушники Galaxy Buds, які не так давно оновилися до другого покоління і стали краще. 

Першим телефоном бренду без такого інтерфейсу стане представник лінійки Galaxy A, а його презентація, як запевняє інсайдер, відбудеться в найближчі кілька тижнів. Не можна не помітити, що сама південнокорейська корпорація поки що не робила ніяких заяв із цього приводу, тому зараз, в даний час, не можна однозначно сказати, чи дійсно все нові її телефони з початкової цінової категорії виявляться позбавлені звичного аудіороз’єми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung змінить конструкцію дисплея майбутнього Z Flip 7 і зробить його жорсткішим

    У липні Samsung представить на своєму заході в Парижі нове покоління складних смартфонів - Galaxy…

    18.05.2024

    Роздільна здатність екрану телефону: на що впливає і яке вибрати

    Роздільна здатність екрана — один із головних параметрів, які відповідають за якість зображення. Розкажемо, екрани…

    18.05.2024

    iPhone Plus повторить долю iPhone mini цієї осені

    Журналіст The Information Уейн Ма поділився інформацією про те, що Apple планує відмовитися від подальшого…

    18.05.2024

    Смартфон не заряджається: що варто зробити

    Ви підключили до мобільного телефону зарядний пристрій, а акумулятор не заряджається? Не панікуйте! Цілком можливо,…

    18.05.2024

    Twitter офіційно переїхав на x.com

    Ребрендинг соціальної мережі Twitter Ілоном Маском завершено, повідомляє Engadget. Рік тому Ілон Маск розпочав ребрендинг придбаного ним…

    18.05.2024

    Google може перейти на чіпсети TSMC для Pixel 10

    Телефони Google Pixel можуть зазнати значних змін у 2025 році, оскільки, за деякими даними, компанія…

    18.05.2024