Lenovo запатентувала смартфон із незвичайним дизайном фронтальної камери

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У мережі з’явилась патентна документація компанії Lenovo на смартфон з незвичайним дизайном, який представляє собою телефон з вирізом під фронтальну камеру “навпаки”.

Реклама

Опис апарату опубліковано на сайті Державного управління у справах інтелектуальної власності КНР (China’s National Intellectual Property Administration, CNIPA).

Як можна бачити на ілюстраціях, Lenovo пропонує обладнати смартфон невеликим виступом, який розташується в лівому верхньому кутку корпусу. Тут буде встановлена одинарна селфі-камера. Таке рішення дозволить відмовитися від вирізу або отвору в дисплеї. Крім того, не доведеться використовувати фронтальну камеру з висувною конструкцією. Правда, наявність виступу викликає деякі сумніви з дизайнерської точки зору.

На патентних ілюстраціях видно, що Lenovo розглядає кілька варіантів виконання багатомодульної тильної камери. Вона, наприклад, може бути укладена в центральну область круглої або квадратної форми. Крім того, камера може розташовуватися в кутку на тильній панелі корпусу. Пропонуються конфігурації з різною кількістю оптичних елементів.

В одній з версій смартфона сканер відбитків пальців розміщений в задній частині. Інші модифікації, по всій видимості, передбачають використання екранного дактилоскопічного сенсора.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоsmartphone.ua

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ