Ситуація прояснилася: Apple не сповільнює iPhone SE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні з’явилися перші результати тестування нового смартфона iPhone SE в популярних бенчмарках, які дозволили зробити помилкове припущення, що Apple навмисно сповільнує новий телефон.

Справа в тому, що він набирає менше, ніж смартфони iPhone 11 і iPhone 11 Pro, які побудовані на тій же самій однокристальній системі Apple A13, однак у всіх тестах iPhone SE виявляється позаду торішніх флагманів.

Авторитетний мережевий інформатор Джон Проссер (Jon Prosser), добре себе зарекомендував по минулим витокам, пов’язаних з продукцією Apple, прояснив ситуацію. Основна причина для таких результатів тестів полягає в тому, що у iPhone SE на 25% менше оперативної пам’яті (3 проти 4 ГБ), при цьому різниця в продуктивності в більшості випадків становить лише близько 5%, що неможливо помітити при використанні смартфона в звичайних додатках . Інсайдер додає, що Apple точно не занижувала частоти Apple A13, а ЗМІ просто роздули скандал на порожньому місці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кінці тижня з’явилися перші відомості про продажі iPhone SE, а також інформація про те, що назріває дефіцит смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.