В Мережу виклали фото першого смартфона Samsung із висувною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер Стів Хеммерстофер (OnLeaks) поділився в своєму твітер-акаунті  кресленнями CAD-зображення рендеру таємного смартфона Samsung. Пристрій примітний наявністю висувної камери – вперше в асортименті виробника.

Діагональ дисплея становить 6,5 дюймів при габаритах 183,5 × 77 × 9,2 мм. Тильна камера включає три сенсора, ззаду є сканер відбитків пальців. Знизу є порт USB Type-C, зверху – інфрачервоний порт для керування побутовою технікою.

Судячи по рамках навколо екрану і наявності фізичного дактилоскопічного сканера, смартфон належить до пристроїв середньобюджетного сегменту і входить в лінійку Galaxy A або Galaxy M, однак це припущення нічим не підтверджується.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Модуль фронтальної камери працює так само, як і в OnePlus 7 Pro і подібних смартфонах: невеликий блок, зміщений до лівої межі, Селфі-камера, яка виїжджає з торця при запуску режиму в додатку камери. Інформації про характеристики новинки немає.

 

У Samsung є власне рішення проблеми розміщення фронтальної камери – в смартфоні Galaxy A80 використовується механізм, який при необхідності розгортає тильний модуль вперед.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.