Смартфони

Xiaomi хоче випустити новий дешевий смартфон з NFC

Share

Стало відомо, вже незабаром виявиться випущена глобальна версія телефону Redmi Note 9 під назвою Xiaomi Redmi Note 9S, яка стане новим дешевим мобільним пристроєм китайської корпорації, оснащеним чипом NFC. Про те, що таку особливість отримає міжнародна модель, повідомив ніхто інший, як сам глава підрозділу Xiaomi в Росії і країнах СНД Ю Ман.

Спілкуючись з користувачами в соціальній мережі Twitter він зауважив, що новинка в особі Redmi Note 9S, призначена для міжнародного ринку, отримає чіп NFC, тому власники такого смартфона зможуть без праці оплачувати покупки в магазинах і платити за проїзд в громадському транспорті, роблячи все це без зайвих складнощів і проблем. 

У деяких регіонах світу, купити цей самий телефон можна буде під назвою Redmi Note 9 Pro. Новинка отримає 6,67-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю Full HD +, восьміядерний ігровий процесор Qualcomm Snapdragon 720G, а також, велику акумуляторну батарею на 5200 мАч, яка має підтримку технології швидкої зарядки 18 Вт (Quack Charge 4.0).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний пристрій бюджетного рівня в особі Xiaomi Redmi Note 9 Pro (Note 9S) також отримає бічній сканер відбитків пальців, розташований на одній з бічних частин корпусу, четверну основну камеру з роздільною здатністю 48 Мп, підтримку нічного режиму зйомки на апаратному рівні, а також ряд інших особливостей, серед яких виявилися інтерфейс USB Type-C і повноцінним 3,5 мм роз’єм для навушників. 

Корпус телефону виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 5, тому в цьому плані він гарантовано порадує всіх бажаючих його придбати. Скільки конкретно буде коштувати така новинка на території України, особливо з урахуванням нинішньої економічної ситуації, поки що невідомо, проте розраховувати на цінник нижче $ 200 точно не варто.

Прямо «з коробки» смартфон буде працювати на базі операційної системи Android 10 від Google у вигляді фірмової прошивки MIUI 11, а купити його стане можливим в білому, зеленому і чорному кольорах, все з яких мають градієнтним ефектом, тобто можу переливатися з одного кольору в інший. Очікується, що презентація Xiaomi Redmi Note 9S в Росії і Європі відбудеться вже в найближчі 2 – 3 тижні, після чого телефон надійде в продаж. Наявність чіпа NFC гарантовано зробить його вкрай привабливим в повній мірі, тому, поза будь-якими сумнівами, ця модель буде користуватися величезною популярністю з боку покупців по всій земній кулі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024