Розкрито докладні характеристики дизайнерського LG Velvet

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Менше двох тижнів залишається до презентації LG Velvet, який повинен почати нову главу в історії компанії. Виробник робить ставку на зовнішній вигляд майбутнього смартфона, обіцяючи унікальний дизайн, який відрізняється від усього, що є на ринку. До цих пір було відомо мало подробиць про начинку пристрою, але інсайдерам вдалося дізнатися майже всі ключові характеристики.

Дизайн LG Velvet з офіційного тизера

LG Velvet отримає 6,7-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2460×1080 і співвідношенням сторін 21: 9. Фронтальна камера буде вбудована в мініатюрний, схожий на краплю виріз. При вазі в 180 грамів розміри пристрою складуть 167,1 х 74 х 7,85 мм. Корпус новинки буде захищений від води і пилу по класу IP68 і відповідати військовому стандарту надійності MIL-STD-810.

Смартфон отримає восьміядерний процесор Snapdragon 765 з підтримкою мереж п’ятого покоління 5G, 8 ГБ оперативної пам’яті і накопичувач на 128 ГБ з можливістю розширення картами microSD об’ємом до 2 ТБ. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За автономність буде відповідати акумулятор ємністю 4300 мАг з підтримкою швидкої і бездротової зарядки. У новинці з’являться стереодинаміки і 3,5-мм роз’єм для навушників, все рідше зустрічається в сучасних смартфонах. 

Основна камера в LG Velvet буде потрійна з головним сенсором на 48 Мп, ультраширококутним модулем на 8 Мп і датчиком глибини на 5 Мп. Роздільна здатність фронталки складе 16 Мп.

Презентація LG Velvet запланована на 7 травня. За попередніми даними, смартфон буде коштувати в діапазоні від $ 500 до $ 700.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.