Forbes розкрив правду, яка камера вбудована в новий iPhone SE 2020

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple встановила в iPhone SE 2020 року 12-мегапіксельну одинарну камеру ідентичну камері iPhone 8, повідомило видання Forbes. Оглядачі ресурсу підкреслили, що всупереч широко поширеній думці, в новому iPhone SE не така просунута камера, як в iPhone XR.

У Forbes підкреслили, що між камерами iPhone SE 2020 року і iPhone 8 немає ніякої апаратної відмінності. За словами оглядача видання Девіда Фелана, він «заглибився в це питання» і зовсім точно з’ясував, що камери смартфонів не розрізняються.

У виданні підкреслили, що Apple назвала одинарну камеру iPhone SE 2020 року кращою серед її смартфонів. У Forbes припустили, що покращену якість зйомки забезпечує процесор Apple A13, що покращує якість зйомки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому, в Forbes не опублікували ніяких конкретних доказів ідентичності камер нового iPhone SE 2020 і iPhone 8. У зв’язку з цим, достеменно дізнатися відмінності між камерами смартфонів вийде тільки після розбору iPhone SE . Очікується, що це станеться вже на цьому тижні, так як новий смартфон Apple надійде в продаж завтра, 24 квітня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.