Із новим оновленням Zoom буде покращено систему захисту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром вийде Zoom версії 5.0 у рамках 90-денного плану підвищення безпеки у цій платформі для відеоконференцій. У цьому оновленні звернули увагу на ключові питання захисту та конфіденційності, включно з новим протоколом шифрування та можливістю повідомляти інших користувачів про неналежну поведінку.

“Я пишаюсь тим, що ми досягли цього етапу у нашому 90-денному плані, але це лише початок. Ми побудували наш бізнес на щасті наших клієнтів. І ми обов’язково завоюємо їх довіру, забезпечивши їх найбільш безпечною платформою”, — зазначив у прес-релізі генеральний директор Zoom Ерік Юань.

Zoom 5.0 вийде вже цього тижня. Варто зазначити, що у рамках питання стосовно безпеки найважливішим є покращення шифрування. Раніше Zoom вже шифрував презентації у вигляді веб-семінарів та зустрічей. Тепер шифрування значно покращили шляхом оновлення до 256-бітного стандарту GES AES. Простіше кажучи, новий криптографічний режим гарантує значно кращу безпеку, тому навряд хтось зможе без дозволу дізнатись про ваші розмови та сеанси зустрічей. Враховуючи зростання популярності Zoom у зв’язку з пандемією, усі ці нововведення є справді важливими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.