Компанія Xiaomi цього тижня анонсує новий молодіжний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Мережу потрапила досить цікава інформація щодо новинки від компанії Xiaomi. Її виклав перевірений інсайдер Мукул Шарма. Йдеться про молодіжний смартфон, який отримав назву Xiaomi 10 Mi Youth Edition, який, судячи з офіційних постерів, зможе похвалитися своєю тонкістю.

 

Так, в мережі з’явився постер прийдешньої новинки, на якому вказана інформація про те, що товщина пристрою складе всього 7,8 мм. Крім того, на другому постері також зазначено, що його вага не перевищить і 200 гр.

 

Що стосується інформації про технічне оснащення майбутньої новинки, то Xiaomi 10 Mi Youth Edition, повинен отримати 6,57-дюймовий AMOLED екран з роздільною здатністю Full HD +. На передній панелі розташується краплевидна селфі-камера, роздільна здатність якої складе 16 Мп, в той час, як основна камера буде мати близько чотирьох модулів на 48, 8, 2 і 2 Мп. Крім того, передбачається, що смартфон оснастять NFC модулем, а також підтримкою швидкої зарядки на 20 Вт.

Судячи з назви, смартфон буде орієнтований на молодь, виходячи з чого можна сподіватися на бюджетність майбутнього смартфона. Очікується, що компанія офіційно представить смартфон вже в цьому місяці, а саме 27 квітня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.