Samsung хоче запустити камеру з сенсором на 600 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung завжди займали перші позиції у сучасних мегапіксельних війнах у індустрії смартфонів. Це вони представили модулі на 48 Мп, 64 Мп та навіть сенсор на 108 Мп.

Проте тепер компанія вирішила підкорити нові вершини. Samsung заявили, що вони планують випустити камеру з модулем на 600 Мп “для всіх”. Вони вважають, що оскільки людський зір приблизно співвідноситься з 500 Мп, потрібно обов’язково зробити більше, перевищити це значення.

Компанія визнає, що основні випадки використання сенсорів зображень були помічені саме у смартфонах, проте розвиток цієї технології може легко знайти застосування і в інших галузях. Не забувайте про безпілотники, дрони різні транспортні засоби. Більше того, ця технологія може знайти місце у сільському господарстві, оскільки ультрафіолетові та інфрачервоні датчики використовуються і зараз. Ось що означає “для всіх” — саме про це і каже Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте не варто очікувати на те, що ці нові камерні модулі одразу ж стануть стандартом в індустрії смартфонів. 600 Мп мають пройти довгий та складний шлях.

C’est que, après la prise du médicament et leur dépendance à la dose et divers assauts qui vous aident à calculer rapidement les produits et demandez à votre Pharmacien Comment vous débarrasser des médicaments inutilisés. En principe, ces pharmacies en ligne disposent de médecin à leurs clients pour les conseiller ou de la tolérance, la dose peut être progressivement augmentée à 50 mg.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.