Було офіційно представлено дизайн та чіпсет LG Velvet

Тиждень назад Lg представили нову лінійку смартфонів під назвою Velvet, але не сказали що саме це має бути. Проте, ось вже через 7 днів, корейська компанія, аби підігріти зацікавленість до нової лінійки смартфонів, опублікувала дизайн LG Velvet та інформацію про те, що смартфон матиме процесор 765G.

На зображенні видно, що на задній частині смартфона буде 3 камери, проте слід розуміти, що, скоріш за все, основний модуль буде тільки один, а інші будуть стояти для блюру заднього плану та кращої передачі кольору.

Також із зображень стає зрозуміло, що смартфон матиме 4 варіанти кольорів — зелений, чорний, білий та цікавий градієнт, які переходить з фіолетового в оранжевий колір, що виглядає справді красиво. LG Velvet матиме вигнуті краї спереду та ззаду, для того, щоб смартфон було максимально зручно тримати. Спереду на дисплеї смартфона знаходиться виріз у формі краплини. Не дивно, що люди розбились на два табори — комусь такий вигляд подобається, а комусь зовсім навіть навпаки. Проте, як не крути, а LG Velvet справді виглядає непогано, а вже зовсім скоро з’явиться можливість подивитись на нього наживо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.