У мережі з’явилися перші рендери найкомпактнішого 5G-смартфона від Sony

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього року компанія Sony повинна представити свій новий смартфон Xperia 5 II, а завдяки ресурсу LetsGoDigital на новинку вже можна подивитись на концептуальних рендерах.


За наявною інформацією, новинка зможе функціонувати в мобільних мережах п’ятого покоління (5G). По всій видимості, будуть застосовані процесор Qualcomm Snapdragon 865 і модем Snapdragon X55.

Стверджується, що Xperia 5 II стане самим компактним 5G-смартфоном на ринку. Розмір екрану складе 5,8 або навіть 5,6 дюйма по діагоналі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з рендерів, фронтальна камера розташується в невеликому отворі по центру у верхній частині дисплея. Основна камера нібито отримає трьохмодульну конфігурацію з оптичними елементами, збудованими в ряд по вертикалі.

Смартфон отримає симетричний порт USB Type-C і стандартне 3,5-міліметрове гніздо для навушників. У бічних частинах видно фізичні кнопки управління.


Пристрою приписують наявність 8 Гбайт оперативної пам’яті і флеш-накопичувача місткістю 256 Гбайт. Апарат буде доступний в різних варіантах колірного виконання.

Прем’єра Xperia 5 II очікується в перших числах вересня. Ціна, за чутками, може скласти приблизно 800 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.