Samsung встановила рекорд швидкості в мережах 5G

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Починаючи з минулого року в світі почалося активне розгортання мереж п’ятого покоління. Samsung була в числі перших, хто почав масовий випуск 5G-смартфонів. Однак південнокорейська компанія не зупиняється на досягнутому. На тестових мобільних пристроях їй вдалося домогтися найвищої швидкості передачі даних в галузі.

Реклама

Нове досягнення було отримано за допомогою двох тестових гаджетів, оснащених 5G-модемами. Вони були підключені до смуги спектра 800 МГц діапазону mmWave із застосуванням технології MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output – «безліч користувачів, множинний введення, множинний висновок») і агрегації несучих. За заявою представників компанії, на кожному з пристроїв була досягнута швидкість близько 4,3 Гбіт / с і зафіксований максимальний в галузі показник 8,5 Гбіт / с сумарно на обох гажетах.

У демонстрації використовувався міліметровий спектр, який характеризується широкою пропускною спроможністю. Подібна технологія вже зараз дає можливість операторам мобільного зв’язку надавати користувачам мультигігабітну швидкість, недоступні в більш низьких діапазонах. Такі швидкості відкривають доступ до трансляції відео в роздільнуй здатності 8К, дистанційного навчання та конференцій за допомогою віртуальної реальності, а також іншими технологіями.

«Samsung як і раніше буде в авангарді розвитку технології 5G mmWave. Ця успішна демонстрація підтверджує потенціал міліметрових хвиль по створенню нових бізнес-сценаріїв і можливостей для мобільних операторів », – розповів Хьюнхо Парк, старший віце-президент з мережних технологій в Samsung Electronics. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоnews.samsung.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ