Samsung знову дала надію користувачам Galaxy S9 на велике оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційний представник Samsung знову дав надію користувачам флагманських смартфонів позаторішньої серії Galaxy S9 на отримання великого оновлення фірмової оболонки One UI 2.1.

У бесіді з користувачем Galaxy S9+ представник індійського підрозділу Samsung повідомив, що шанс на отримання One UI 2.1 для серії Galaxy S9 все ще є. Однак він не зміг підтвердити точні терміни можливого релізу.

Ситуація з виходом оновлення One UI 2.1 для Galaxy S9 досить заплутана. Інформація ходить в мережі суперечлива. Згідно з одними даними, Samsung не має жодних планів щодо випуску One UI 2.1 для Galaxy S9 і Galaxy Note9. Однак є і протилежні повідомлення, підкріплені різного роду «доказами» і натяками представників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одним непрямим свідченням на користь можливості випуску One UI 2.1 є недавній вихід оболонки для Galaxy Note 10 Lite. Незважаючи на те, що модель ця зовсім нова, в ній використовується та ж однокристальна система, що і у флагмани 2018 року.

Оболонка One UI 2.1 додає функції, що дебютували з флагманськими смартфонами серії Galaxy S20 – нові AR-емодзі, швидкий обмін файлами Quick share, Music Share, «професійний» режим відео, а також підтримку зйомки відео фронтальною камерою з роздільною здатністю 4K на швидкості 60 к/с і багато іншого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.