Тизер розкрив технологічне оснащення майбутньої новинки Huawei Nova 7

Тизер розкрив технологічне оснащення майбутньої новинки Huawei Nova 7
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Суббренд Huawei Honor “пролив світло” на технологічне оснащення своєї флагманської серії Huawei Nova 7 сьогодні вранці . Цікавою деталлю цього запису є те, що також розкрито найновіший чіпсет Huawei Kirin 985.

Його продуктивність краща за Kirin 820 і трохи нижча від Kirin 990, а також включає підтримку 5G завдяки інтеграції модему Balong 5000. Сьогодні ми отримали підтвердження того, що саме ця технологічна основа буде присутня у майбутньому Huawei Nova 7.

Тизер розкрив технологічне оснащення майбутньої новинки Huawei Nova 7

Сьогодні з’явився рекламний тизер, який підтверджує, що Nova 7 отримає Kirin 985 SoC. Зображення також розкриває прямокутний блок камери, що складається з чотирьох модулів камери. У четвертому отворі розміщений перископний об’єктив, що забезпечує 50-кратне цифрове збільшення. Оптичний зум буде обмежений 5x, що все ще є адекватним рішенням. Цей смартфон буде середньобюджетного сегменту Nova 7 вартуватиме близько 3000 CNY ($ 425 / 11,585 гривень). На тизері також показаний вигнутий дисплей і подвійний отвір для фронтальної камери у формі таблетки на передній частині. Пристрій нагадує Huawei P40 Pro з деякими невеликими змінами в дизайні.

Апарат також одержав фізичну кнопку гучності та клавішу живлення. Сканер відбитків пальців ніде не знайдений, тому ми віримо, що компанія застосує технологію піддесплейного варіанту розблокування пальцем. На жаль, досі немає підтвердження щодо дати запуску. Однак ходять чутки, що Nova 7, Nova 7 SE та Nova 7 Pro з’являться 23 квітня. Якщо ці чутки точні, ми незабаром дізнаємось.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.