Тизер розкрив технологічне оснащення майбутньої новинки Huawei Nova 7

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Суббренд Huawei Honor “пролив світло” на технологічне оснащення своєї флагманської серії Huawei Nova 7 сьогодні вранці . Цікавою деталлю цього запису є те, що також розкрито найновіший чіпсет Huawei Kirin 985.

Його продуктивність краща за Kirin 820 і трохи нижча від Kirin 990, а також включає підтримку 5G завдяки інтеграції модему Balong 5000. Сьогодні ми отримали підтвердження того, що саме ця технологічна основа буде присутня у майбутньому Huawei Nova 7.

Реклама

Тизер розкрив технологічне оснащення майбутньої новинки Huawei Nova 7

Сьогодні з’явився рекламний тизер, який підтверджує, що Nova 7 отримає Kirin 985 SoC. Зображення також розкриває прямокутний блок камери, що складається з чотирьох модулів камери. У четвертому отворі розміщений перископний об’єктив, що забезпечує 50-кратне цифрове збільшення. Оптичний зум буде обмежений 5x, що все ще є адекватним рішенням. Цей смартфон буде середньобюджетного сегменту Nova 7 вартуватиме близько 3000 CNY ($ 425 / 11,585 гривень). На тизері також показаний вигнутий дисплей і подвійний отвір для фронтальної камери у формі таблетки на передній частині. Пристрій нагадує Huawei P40 Pro з деякими невеликими змінами в дизайні.

Апарат також одержав фізичну кнопку гучності та клавішу живлення. Сканер відбитків пальців ніде не знайдений, тому ми віримо, що компанія застосує технологію піддесплейного варіанту розблокування пальцем. На жаль, досі немає підтвердження щодо дати запуску. Однак ходять чутки, що Nova 7, Nova 7 SE та Nova 7 Pro з’являться 23 квітня. Якщо ці чутки точні, ми незабаром дізнаємось.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: