Флагмани серії Huawei P40 отримали нагороду TIPA за найкращу камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця серія Huawei P40 завдяки вражаючим характеристикам та особливостям камери була у кожному технологічному виданні. За останні кілька тижнів фотокамера отримала величезну похвалу, а тепер нагороджена за найкращі знімки фахівцями TIPA . Якщо ви не знаєте, що означає TIPA, вона розшифровується, як Незалежна Міжнародна Асоціація Фотопреси, вона складається з багатьох фотографічних публікацій по всьому світу. Тепер вона нагородила серію Huawei P40 нагородою за найкращий Фото-Смартфон 2020 року. Цікаво побачити цю назву зараз, адже до кінця 2020 року ще є вісім місяців.

Huawei P40 Pro

Варто зазначити, що ці випробування більше зосереджені на інноваціях, ніж на фактичних показниках. Серія Huawei P40 впроваджує інновації на ринку зі своєю 50Мп камерою 1 / 1,28-дюймовим блоком. Вона також вводить всеспрямоване автофокусування, яке, мабуть, стане тенденцією в найближчі місяці. Huawei має довгу історію успіху в незалежній міжнародній асоціації фотопреси Technical Image Press Association TIPA. Компанія претендує на кращу нагороду фотографій смартфонів з 2017 року.

Якщо взяти до прикладу Huawei P40 Pro, він оснащений 50-мегапіксельною камерою Ultra Vision із підтримкою OIS. Його супроводжують 40-мегапіксельний ультраширокий шутер та 12-мегапіксельна камера SuperSensing. Останній модуль являє собою 3D-камеру зчитування глибини фото. Окрім обладнання, яке вражає, смартфон також має набір програмних функцій, керованих AI.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.