З’явилися перші чутки про особливості майбутнього Samsung Galaxy S21

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перші чутки про майбутній флагман Samsung Galaxy S21 вже почали з’являтися. Чим нас буде дивувати компанія Samsung  в наступному році? Пристрій повинні представити в першій чверті 2021 року. Незважаючи на те, що нам доведеться чекати дуже довго, ми вже знаємо, що новий продукт може отримати одну довгоочікувану функцію. Мова йде про оптичну стабілізацію (OIS) для передньої камери.

 

 

Samsung Galaxy S21 може отримати оптичну стабілізацію для передньої камери

За чутками, Samsung може запропонувати покращену передню камеру для Galaxy S21. Він використовуватиме більший сенсор та оптичну стабілізацію зображення. Згідно з повідомленнями, південнокорейська корпорація тестує два прототипи майбутнього телефону. Перший має 1/2 дюймовий датчик (можливо, з роздільною здатністю 48 МП). На додаток до іншого з 1 / 2,55 дюймового датчику (можливо, з 12-мегапіксельною роздільною здатністю) з оптичним стабілізатором.

З'явилися перші чутки про особливості майбутнього Samsung Galaxy S21

Було б чудово, якби компанія представила OIS для передньої камери, оскільки вона забезпечує більш плавне зображення без тремтіння навіть в умовах слабкої освітленості. Незалежно від того, що обере техногігант Samsung, це буде перший телефон від компанії, який використовує такий великий датчик для селфі-камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy S20 та S20 Plus використовують 1 / 3,2-дюймову 10-мегапіксельну селфі-камеру (Sony IMX375) із автофокусом подвійного пікселя. Galaxy S20 Ultra використовує 1 / 2,65-дюймовий 40-мегапіксельний (ISOCELL S5KGH1) датчик автофокусування Super PD. Усі телефони цієї серії також можуть записувати відео до 4К при 60 кадрів в секунду за допомогою переднього об’єктива. Компанія вперше представила камеру автофокусування селфі з Galaxy S8. Пізніше в серії Galaxy S10 з’явилася селфі-камера з вдосконаленим механізмом подвійного пікселя PDAF.

Якщо компанія успішно інтегрує камеру селфі з оптичним стабілізатором під дисплеєм в Galaxy S21, це може значно покращити зовнішній вигляд телефону, а також якість зображення. Ми будемо чекати, щоб побачити майбутні витоки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.