Старенькі смартфони Samsung Galaxy S9 отримали оновлення з новим патчем безпеки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung випустила оновлення з квітневими виправленнями безпеки для свого флагманського модельного ряду Galaxy S9 і S9 +. Крім цього в оновлену версію прошивки додали ряд інших поліпшень.

Згідно з журналом змін, цей апдейт підвищує безпеку облікових записів Samsung, які, ймовірно, були відокремлені від обов’язкової двохфакторної авторизації хмарного сервісу. Оновлення також покращує сумісність S9 і S9+ з додатком Camera Controller для смарт-годинників Galaxy Watch. Воно дозволяє управляти камерою смартфона за допомогою сумісних годин.

Нова версія прошивки також підвищує стабільність додатків «Повідомлення», «Контакти», «Галерея» і «Камера». В цілому, після Android 10 з One UI 2.0, це перше оновлення для Galaxy S9 і S9 +, яке принесло більше, ніж виправлення для системи безпеки. Сподіваємося, що найближчим часом Samsung все ж випустить оболонку One UI 2.1 для цих пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завантажити та встановити оновлення по повітрю ви можете в «Налаштуваннях». Для цього відкрийте «Оновлення ПЗ» → «Завантаження і установка». Нагадаємо, що Samsung поступово викочує оновлення, тому якщо нова прошивка ще не доступна для вашого смартфона, то спробуйте перевірити її наявність пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.