23-го квітня Hisense випустять перший у світі смартфон із кольоровим e-ink екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше цього року Hisense вже демонстрували нові технології на CES 2020 (Consumer Electronics Show). Пристрій, який виділився серед інших найбільше — перший у світі кольоровий смартфон з електронними чорнилами. Цей пристрій привернув багато уваги на заході, а вже зараз підтвердили його запуск, який відбудеться 23-го квітня 2020-го року.

Найвизначнішою рисою цього смартфона, як вже було сказано раніше, є його дисплей, реалізація якого стала доступною завдяки поєднанню e-ink та технології електронного друку, що дозволяє відображати 4096 кольорів. Такий дисплей відображає більш м’які кольори, що допомагає зберегти здоров’я ваших очей.

Такий нестандартний дисплей має й інші плюси. Найочевидніший плюс — наднизьке споживання енергії, що дозволяє збільшити час роботи гаджета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво те, що екран не випромінює світло самостійно. Зображення на екрані залежить від природного освітлення, завдяки чому очі залишаються у безпеці. Нагадую, що вже 23-го квітня ми отримаємо всю інформацію про смартфон та зможемо оцінити те, наскільки вдалим виявилось нововведення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.