Oppo Ace 2 5G матиме дисплей з частотою оновлення 90 Гц

Очікується, що Oppo запустять Ace 2 5G вде 13-го квітня, і так, ви правильно прочитали — слово “Reno” відійшло від назви смартфона. Компанія значною мірою поширювала інформацію про свій смартфон в мережі, тому не дивно, що нещодавно стався ще один витік інформації.

Новий Oppo Ace 2 матиме дисплей зі швидкістю оновлення 90 Гц та частотою дискретизації до 180 Гц.

Зображення, розміщене Oppo на Weibo, також вказує на наявність 4D вібрації другого покоління та внутрішнього охолодження з приставкою 4D, що б це не означало. Скоріш за все це риси, які притаманні ігровим смартфонам. Доказом є те, що ці специфікації вже зустрічались у таких ігрових смартфонах, як: Black Shark 3, nubia Red Magic 5G або ROG Phone II. Віце-президент Oppo Брайан Шен у своєму профілі у Weibo підтвердив, що це ігровий смартфон, а скоріше флагман для геймерів.

Шен пояснив те, що він мав на увазі. Oppo Ace 2 має підходити як для геймерів, так і для звичайних користувачів, забезпечуючи користувачів хорошою камерою, необхідними для комфортної гри компонентами та довговічністю, щоб смартфон після тривалого користування й надалі добре працював. Вже незабаром ми побачимо новинку та зрозуміємо чи вдалось компанії виконати свій задум.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.