Експерти назвали п’ять корисних, але маловідомих функцій Android-смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти розповіли про п’ять корисних, але маловідомих функціях, наявних у сучасних Android-смартфонів. Вони відкривають додаткові можливості, які можуть стати в нагоді користувачам.

При необхідності видалити відразу кілька додатків не обов’язково робити це по черзі. Можна заощадити час, якщо перейти в Google Play, знайти там сторінку з встановленими програмами, а там пройти в “Сховище”. Відключати повідомлення від різних сервісів теж можна “на ходу”, досить при його надходженні натиснути відповідну смужку, відкрити настройки і вибрати безшумну доставку. Звільнити багато додаткового місця можна за допомогою оптимізації Google Chrome.

Досить в настройках знайти вкладку “Сховище” та перевірити дані по сайтам. Деякі з-за cookie-файлів можуть займати до 1 Гб місця. Однак видаляти дані краще для тих порталів, які відвідуються нечасто, інакше швидкість їх завантаження помітно сповільниться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть на більш ранніх версіях Android можна включити темну тему у всіх додатках. Потрібно перейти в режим розробника і активувати вкладку “Override force-dark”. В останніх версіях ОС досить попросити “Google Асистента” знайти грає пісню без запуску Shazam.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.