З’явились деталі щодо камер смартфонів серії OnePlus 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До презентації OnePlus 8 ще тиждень, проте у мережі вже з’являється чимало інформації. В основному, деталі надходять від досить надійного журналіста Роланда Куандта з WinFuture. Надана ним інформація співпадає з тими чутками про серію OnePlus 8, які вже з’являлись раніше.

В одному у своїх звітах Куандт повідомляє, що звичайна версія смартфона матиме 6,55-дюймовий FHD + OLED екран (2400 x 1080) із частотою оновлення дисплея 90 Гц. Тим часом, версія OnePlus 8 Pro запропонує 6,78-дюймову OLED панель з частотою оновлення 120 Гц. Раніше компанія вже підтвердила те, що використовує чіп MEMC для збільшення частоти кадрів, проте WinFuture вважає, що цей чіп буде встановлено тільки на Pro версію.

Чимало цікавої інформації з’явилось про камери нової серії. Куандт запевняє, що OnePlus 8 Pro матиме основну камеру IMX689 48 Мп, ультрашироку IMX586 48 Мп камеру, модуль із 3-кратним зумом та модуль із кольоровим фільтром. Це перегукується з тою інформацією, яку ми могли отримати раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скоріш за все, OnePlus відійдуть від запису у 8K. Замість цього компанія збирається зосередити свої сили на покращені якості зйомки у 4K. Більше інформації ми отримаємо вже у вівторок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.