OPPO Reno Ace 2 з флагманським процесором випробували в AnTuTu

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OPPO продовжує працювати над розширенням асортименту своїх флагманів. У базі даних популярного бенчмарка засвітилися результати тестування продуктивності  модель Reno Ace 2 яка готується до анонсу. Цифра виявилася значною, підтвердивши чутки про продуктивне залізо майбутньої новинки.

Згідно скриншоту, що з’явився до китайської соціальної мережі Weibo, в AnTuTu неанонсовані гаджет з кодовим ім’ям PDHM00 продемонстрував результат в 560 217 «папуг». Оцінка продуктивності CPU склала 180 132 бали, графічного чіпа і оперативки – 210 310 і 89 927 балів відповідно. Варто зазначити, що випробування проходив рутированний апарат, і результати тестування комерційної версії пристрою можуть відрізнятися від представлених.

За наявною інформацією, OPPO Reno Ace 2 буде побудований на базі мобільної платформи Snapdragon 865 за підтримки 8 або 12 ГБ оперативної пам’яті в різних конфігураціях. Обсяг внутрішнього накопичувача складе 128 або 256 ГБ, ємність вбудованого акумулятора з підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 65 Вт – 4000 мАг. Мережеві джерела приписують моделі 6,5-дюймовий AMOLED-дисплей з отвором для Фронталки і тильну камеру з основним сенсором на 48 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс OPPO Reno Ace 2 відбудеться 13 квітня, ціна новинки виробником поки не оголошена.

джерело: gizchina.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.