Galaxy S20 Plus Snapdragon vs Exynos: який варіант є кращим для батареї?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можна скільки завгодно захоплюватись дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц, чудовою камерою та крутим чіпсетом, але ви не змогли б оцінити все це, якби не акумулятор. Для сучасних смартфонів питання акумулятора – наріжний камінь, тому не дивно, що ми хочемо більше та ефективніше.

Тепер, якщо ви шукали новий флагман на ринку смартфонів, Galaxy S20 Plus, безсумнівно, привернув вашу увагу. Цей смартфон можна назвати одним з найбільш збалансованих за останні кілька років, а дисплей настільки приємний для користування, що ви ще довго не будете дивитись на інші варіанти.

Проте варто зазначити, що смартфон на процесорі snapdragon доступний тільки на кількох ринках. Більшість користувачів отримає версію на Exynos 990. Це прикро, оскільки різноманітні тести та порівняння показали Snapdragon з кращої сторони.Втім, як щодо життя акумулятора? Це важливий фактор і не враховувати його не можна. З оглядом на минулі процесори, Exynos програвав Snapdragon і тут. Чи зміниться ситуація цього разу? Результати певних тестів показують, що версія на Exynos перевершує версію на Snapdragon акумулятор живе довше, проте різниця не надто велика. Отже, більшість користувачів отримають смартфон зі слабшим процесором, проте з кращими показниками батареї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.