Huawei P40 можна буде використовувати в якості самостійного мікрофона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Huawei запустили нову флагманську серію смартфонів Huawei P40. Нова лінійка порадує нас смачними характеристиками, а також, згідно з останнім витоком інформації, смартфони цієї серії можна буде використовувати як окремий, повноцінний мікрофон, завдяки безпровідний передачі звуку.

З того, що ми знаємо до цих пір, бездротова передача звуку – це функція, яка підтримується тільки на серіях аудіо-носіїв Huawei FreeBuds, FlyPods та FreeLace. За допомогою цих навушників ви можете передавати зовнішній звук безпосередньо з мікрофона Huawei P40 на гарнітуру Bluetooth або динаміки Bluetooth в режимі реального часу. Іншими словами, ця функція перетворює смартфон на окремий, повноцінний мікрофон, з якого також можна посилати звук.

У реальному житті можна знайти чимало застосувань для цієї нової функції. Так, наприклад, безпровідне прослуховування може допомогти у догляді за малими дітьми. Батьки можуть покласти смартфон у кімнаті немовляти та виводити всі звуки на інший пристрій, якщо вони чимось зайняті та не можуть постійно бути біля дитини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це тільки один з прикладів. Насправді ж цю нову функцію можна буде використовувати в екскурсіях, навчанні та виступах, тому сумнівів щодо її практичності нема.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.