Телефони OnePlus 8 будуть коштувати менше 1000 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До глобального запуску OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro 14 квітня залишилося два тижні. Останні партії інформації про двох телефонах були надані не ким іншим, як генеральним директором і співзасновником компанії Пітом Лау. Він поділився деякими додатковими подробицями про ціни. На жаль, він не був занадто конкретним, кажучи про «ціну нижче 1000 доларів США».

OnePlus 8 (зверху) і OnePlus 8 Pro (знизу)

Він заявив, що навіть найдорожча версія смартфонів OnePlus 8 з 5G буде дешевше, ніж найдешевший телефон Samsung Galaxy S20 5G, вартість якого становить 999,99 доларів США ». Так що з цієї конкретної точки відліку здається, що OnePlus 8 Pro, швидше за все, буде не вистачати чотиризначного цінника, в той час? як звичайний OnePlus 8 повинен бути комфортно нижчий цього.
Виконавчий директор навіть припустив, що «телефони OnePlus 8 можуть бути найдоступнішими телефонами 5G 2020 року», хоча це, ймовірно, стосується тільки ринку США. Як ви, можливо, пам’ятаєте, Xiaomi Mi 10 Lite вийшов за ціною 350 євро, і ми сумніваємося, що будь-який з телефонів OnePlus 8 зможе відповідати цьому.

Кольори OnePlus 8 

Звичайно, у найдешевшого майбутнього телефону OnePlus, який швидше за все буде називатися OnePlus Z, можуть бути інші ідеї, але нам доведеться почекати трохи довше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.