Новим смартфоном Apple буде iPhone SE 2020, він отримає до 256 ГБ пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Довгоочікуваний доступний смартфон Apple повинен був вийти під назвою iPhone 9 (принаймні, ми всі цього чекали), але виявилось, що в реальності ситуація інакша. Згідно з інформацією від 9to5Mac, новий девайс буде називатися просто “iPhone SE” 2020, і ми це вже бачили з серією iPad, в якій моделі відрізняють саме за роками випуску. 

Крім того, захисне скло на офіційному сайті онлайн-магазину Apple підтвердило, що смартфон отримає саме таку назву. Воно повинно підійти також для iPhone 7 та iPhone 8, що підтверджує вихід iPhone SE 2020 у стандартному форм-факторі 4.7 дюйма. 

Інша важлива деталь, яка фігурувала у звіті 9to5Mac – новий iPhone SE отримає до 256-ти ГБ внутрішньої пам’яті. Раніше у мережі була інформація лише про версії на 64ГБ та 128ГБ. Також ми дізналися, що новий iPhone буде доступний у трьох кольорах – чорному, білому та червоному (видання Product RED). Також ми отримали підтвердження виходу п’яти офіційних чохлів Apple для нового iPhone, які будуть доступні у червоному, чорному, білому та синьому кольорах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий смартфон повинен отримати чіпсет Apple A13 Bionic. Ціна стартує з 399$. Також є інформація про версію нового SE на 5.5 дюймів, але про неї немає ніякої нової інформації. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.