Нове зображення Honor 30 розкрило одну з ключових характеристик смартфона

Детальні специфікації смартфона Honor 30 ще не оголошені виробником, але незадовго до прем’єри новинки в мережі з’явилося зображення, які розкривають одну з ключових особливостей майбутнього флагмана. Під «мікроскоп» інсайдерів потрапив модуль основної камери апарату – витік розкрила не тільки його дизайн, але і важливі характеристики, включаючи модель і дозвіл головного датчика.

Згідно витоку, ключовим елементом модуля камери новинки стане основною сенсор Sony IMX700 з роздільною здатністю 50 мегапікселів. Його детальні специфікації поки невідомі – за чутками, розмір датчика виявиться найбільшим у фірмовій лінійці (імовірно мова про цифру 1 / 1,28 “). На зображенні також видно три допоміжних модуля, включаючи« перископний»зум-об’єктив. Крім того, напис на блоці вказує на використання технології фазового автофокусу OctaPD.

На верхньому торці смартфона розмістилися отвір для мікрофона і погано помітний допоміжний елемент, який може виявитися ІЧ-портом для управління побутовими приладами, або 3,5-мм аудіороз’єм. На правій грані корпусу видно гойдалка гучності, в той час як ліва вільна від апаратних кнопок. Інші особливості конструкції моделі залишилися за кадром.

Анонс смартфона HONOR 30 відбудеться 15 квітня, ціна майбутньої новинки виробником ще не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я