Apple випадково засвітила новий аксесуар в рекламному ролику

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про появу бездротових маячків Apple AirTags в мережі з’явилися вже давно, але дата анонса пошукових трекерів так і не була оголошена. На готується реліз новинки несподівано натякнула сама компанія: пряму згадку аксесуара з’явилося в офіційному відеоролику, опублікованому службою технічної підтримки.

Судячи з віделолику , який вже зник з сайту корпорації, AirTags будуть «прив’язані» до додатка Find My, що використовується як локатора для пошуку інших гаджетів під управлінням iOS. Судячи з засвітитися на екрані тексту, однією з функцій сервісу стане оффлайн-пошук, що дозволяє знаходити будь-які предмети і пристрої, до яких прикріплений маячок – навіть якщо вони не підключені до Wi-Fi і стільникових мереж.

У додатку буде створена вкладка з іконками речей, оснащених трекером AirTag. Крім звичайного пошуку предметів, можна буде включити функцію отримання повідомлення, коли маячок виходить за межі заданої зони – наприклад, якщо користувач вийшов з дому і забув ключі від машини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс компактних трекерів Apple AirTags очікується в ході найближчої презентації компанії, передбачувана ціна новинок невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.