Масовий витік інформації про майбутні смартфони Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що ринок смартфонів переживає не найкращі часи, зі зрозумілих причин, компанія Xiaomi, здається не збирається зменшувати оберти в плані розробки і виробництва нових моделей.

Вчора вночі в мережі було опубліковано, конфіденційний лист, який судячи з усього було розіслано співробітникам які перейшли до роботи на дому.

У ньому, за неофіційними даними, міститься  виробничий план Xiaomi на третій і четвертий квартали цього року. Таким чином, ми вже сьогодні можемо дізнатися, які смартфони нам варто очікувати в майбутньому, в лінійках  Mi, Redmi і Pocophone .
Безумовно, поки ніяких коментарів від представників бренду не надходило, ставитися до цього списку варто насторожено, проте існує велика ймовірність того, що інформація викладена в ньому є правдивою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лінійка Mi

Mi 10T
 За логікою минулих років, Xiaomi випустить  європейську версію Redmi K30 Pro , перейменувавши Mi 10T. Так само за чутками, цей смартфон буде позбавлений підтримки 5G.
Mi 10T Pro
Аналогічно попередній моделі, Redmi K30 Pro Zoom, в Європі буде продаватися як Mi 10T Pro. І по суті нічим не буде відрізнятися від вийшла тридцятки.

Mi 10S
Інформації по цій моделі практично немає, єдине що мені вдалося знайти в патентних документах, це наявність у смартфона  чотирьох камер і Snapdragon 865 , але чомусь без підтримки 5G. Можливо, це так само пристрій, який буде дубльовано пізніше в лінійках POCO або Redmi.

Mi 7 (2020)
Фанати знають, що Mi 7 ніколи не випускався, але злитий список, натякає на те що в недалекому майбутньому хронологічний порядок в моделях буде відновлений. З чуток Mi 7, в плані розмірів буде нагадувати Mi 6, а ось характеристики будуть істотно покращені.
Mi Mix 4 і Mi Mix 4S
Після виходу Mi Mix Alpha, який більше схожий на експеримент і демонстрацію можливостей, згадка в списку приймача  Mi Mix 3  виглядає більш ніж реально. Інформації про цей смартфон в мережі немає взагалі, але точно можна сказати одне:  ця модель точно не обійдеться одним екраном , в звичному розумінні.

Mi Zero
Тут все просто, назва  Zero швидше за все буде дано пристрою позбавленому різних вирізів, отворів, кнопок і так далі. Природно цей смартфон буде концептуальним і не надійде в продаж в найближчий рік.

Redmi 9
Про цей смартфон відомо досить багато. Коротко перерахую всі характеристики:
MediaTek Helio G80, 3 ГБ оперативної пам’яті, 32 або 64 ГБ вбудованої, чотири камери (13/8/5/2 МП), Так само в мережі з’явилося перше зображення цієї моделі.
Redmi X10 і Redmi X10 5G

Redmi X10 за прогнозами стане першим в новій лінійці, концептуально заснованої на Mi 10. Це говорить тільки про те, що смартфони мають ” X ” у своїй назві, по характеристикам будуть наближені до флагманів Xiaomi.

Pocophone

Про ці моделі відомо практично все. Так Poco X2 Pro буде перейменований у версію Redmi K30 Pro, для індійського ринку. Poco F2 і Poco F2 Pro так само як X10, стануть продовжувачами  Mi 10 , так само для ринку Індії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.