Названі найдешевші смартфони на Android в 2020 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти видання Androidcentral назвали найкращі дешеві смартфони на операційній системі Android, доступні в 2020 році. На першому місці по продуктивності і співвідношенню ціни і якості розмістився Moto G7.

За якістю оболонки операційної системи і її адаптивності лідером став Google Pixel 3a. Оптимальні характеристики при мінімальній вартості відзначені у смартфона Samsung Galaxy A50. За якістю збірки аналоги обійшов Nokia 7.2, хоча пристрій сильно поступилося по автономності та продуктивності іншим представникам бюджетного сегмента.

Moto G7 Power став лідером рейтингу по автономності. Пристрій поставляється з акумулятором на 4,3 тисячі міліампер годин. Серед смартфонів з вартістю до 100 доларів лідером став Nokia 5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також фахівці назвали кращий бюджетний смартфон, який не доступний в США. Ним виявився Moto G8 Plus, випущений спеціально для китайського ринку. Пристрій має цінник приблизно в 230 доларів в базовій варіації. Абсолютним лідером за всіма характеристиками став Moto G7. Він працює на основі процесора Snapdragon 632 і 4 гігабайт оперативної пам’яті. У США пристрій в базовій варіації можна купити за 300 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.