З’явилися перші подробиці про нову версію фірмової оболонки Xiaomi MIUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально восени минулого року світ побачила оновлена ​​фірмова оболонка Xiaomi під назвою MIUI 11. Її основним нововведенням стала опрацьована темна тема, яку фанати бренду чекали багато років. Але, як видно, час даної версії пройшло, так як в мережі з’явилися перші подробиці про нову MIUI 12.

Важливо розуміти, що все представлене нижче – це витоки, а тому більш ніж ймовірно, що деякі з описаних нововведень в кінцевому підсумку можуть і не потрапити у фінальний реліз. Але як би там не було, MIUI 12, судячи з усього, отримає оновлену систему навігації і набір жестів. Змінам піддасться меню багатозадачності за рахунок більш свіжого дизайну і нових анімацій. Додаток камери також буде виглядати трохи інакше. Помітно зміниться система повідомлень. Нижче ви можете побачити деякі вищеописані зміни.

Нагадаємо, що буквально недавно стало відомо, що Xiaomi припинила розробку MIUI 11 для того, щоб пустити якомога більше сил і енергії на створення нової версії фірмової оболонки. Судячи з досвіду минулого, чекати її анонса варто в кінці літа або на початку осені 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.