Xiaomi працює над смартфоном з камерою 144МП

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер @Sudhanshu1414 опублікував інформацію про те, що компанія Xiaomi працює над смартфоном, який отримає основний модуль камери на 144МП. Він також висловив припущення, що ним буде Mi 10S Pro або CC10 Pro. Це цілком імовірно, враховуючи, що минулого року ми також отримали рекордний на той час модуль на 108МП у смартфоні Xiaomi CC9 Pro, яка потім вийшла на міжнародному ринку під назвою Xiaomi Mi Note 10.

На даний момент над таким сенсором працює тільки компанія Samsung, тому виробник цього модуля для нового смартфона Xiaomi вже очевидний. Так було зі всіма модулями з рекордними на свій час показниками – модуль від Samsung на 64МП вперше з’явився у Redmi Note 8 Pro, а модуль від Samsung на 108МП – у Xiaomi Mi Note 10. Цілком імовірно, що як і у випадку з Xiaomi Mi Note 10, новий модуль Samsung на 144МП буде деякий час ексклюзивним для смартфонів Xiaomi.

Поки невідомо, який смартфон вийде швидше – Xiaomi Mi 10S Pro чи CC10 Pro, але цілком імовірно, що це буде той самий смартфон, просто перша модель вийде на міжнародному ринку, а друга – на китайському.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: Twitter

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.